כאבים לא מוסברים בזמן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/11/2017 | 15:01 | מאת: דירי

היי, בת 29 אחרי 2 לידות ספונטניות קיסרי (שתיהן) בזמן אורגזמה אני חווה מין זרם בצד ימין של הרחם לכיוון העליון. פניתי לרופאת נשים שאמרה שמדובר בהידבקויות בגלל הניתוחים איך אפשר להוכיח את זה? מה זה אומר אם כך שאמשיך לסבול כל חיי בזמן אורגזמה? מיואשת וגם בעלי ! אשמח לעזרה

הנושא מורכב ולאמ ניתן לסייע ללא היכרות עימך ובדיקתך ניתן לטפל בהידבקויות אגניות שלאחר ניתוח קיסרי עי ניתוח לפרוסקופי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה