שאלה בנוגע למוטציה brca1

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/09/2017 | 19:46 | מאת: לי

שלום רב, אני נשאית של המוטציה brca1 ורציתי לדעת האם מומלץ לי לקחת גלולות ברצף ללא הפסקה בין חבילה לחבילה (במטרה לא לקבל מחזור)? במידה וכן, האם נטילת הגלולות ברצף אינה פוגעת בסיכוי להיכנס להריון כשארצה? תודה.

אין קשר ביון נשאותך לנטילת גלולות ברצף כדאי לפנות לייעוץ מסודר אצל רופא המכיר את עברך ותוכניות היילודה נטילת גלולות ברצף אנה פוגעת בפוריות

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה