כאבים חזרו אחרי 4 חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

05/09/2017 | 15:31 | מאת: איריס

שלום, בעקבות כאבי בטן חזקים התחלתי להשתמש בגלולות פומיניק. בהתחלה לא הרגשתי שיפור, אבל אחרי יותר מחודש המצב התחיל להשתפר והכאבים פחתו, ואחרי 3 חודשים כמעט נעלמו. אמנם בחודשים האלו כל 28 יום בדיוק היה לי דימום חזק, כמו דימום ויסתי, אבל בשאר הימים הרגשתי הרבה יותר טוב. עכשיו, 4 חודשים אחרי תחילת השימוש, הכאבים חזרו אני לוקחת את הגלולות האלו כל יום באותה שעה, אז למה שוב חזרו הכאבים? זה הגיוני שפתאום הן הפסיקו להשפיע עליי?

כאבי בטן חזקים מחייבים הערכה ובירור האם ביצעת הערכה מקיפה? מומלץ לפנות למרפאה ייעודית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה