ויזאבל, סינרל ומחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/08/2017 | 20:43 | מאת: שרית

אחרי חצי שנה של לוקרין, התחלתי ויזאבל (כבר 6 חודשים), כבר חודשיים כם כאבים כמו של מחזור (אחרי הטבה מופלאה בלוקרין), קיבלתי סינרל, משתמשת כבר שבוע וחצי, היום התחלתי לדמם ויש לי חום. האם דימום בכל הטיפול ההורמונלי הזה הוא בסדר?

האם את סובלת מאנדומטריוזיס? האם נותחת? היכן את מטופלת? אני מבין שקבלת טיפול לאחרונה מדוע לא תפני לרופאך המכיר אותך את כלל הממצאים והתלונות? לא ניתן לייעץ ללא העיכרות עם כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה