היסטרוסקופיה אבחנתית בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/08/2017 | 19:05 | מאת: רונית

שלום אתמול ניגשתי לבצע את הבדיקה והרופא לא הצליח כתב עקב סנטוזיס צוארי יש לי רחם שרירני נסיון פיפל לא צלח והיה קושי לבצע את הבדיקה כך אמרו לי הבטן שלי מאוד נפוחה עקב ריבוי שרירנים מה עושים הלאה תודה

אשמח לסייע יש חהכיר את תלונותייך, את הממצאים בבדיקה , ומדוע הומלצה בדיקת היסטרוסקופיה אנא פני למרפאה ולאחר בדיקתך אוכל לייעץ לך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה