בעיית שחלות פולציסטייות עקב הורמונים גבוהים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/08/2017 | 15:05 | מאת: שירה

אני בחורה צעירה עם בעיה כך כך מטרידה גם מבחינת האסתטיקה ושיעור וגם הורמונים גבוהים האם יש דרך לטפל בעניין שלא יגעו כל התופעות הנל. אשמח להכוונה. טיפולית גם פרטי

כמובן שניתן לסייע בעיה זו שכיחה וניתנת לטיפול אנא הכנסי לאתר שלי ותוכלי לקבוע פגישת ייעוץ באופן עצמאי אשמח לראותך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה