שחלות פולציסטיות ציסטה עכורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/08/2017 | 18:46 | מאת: מוריה

אובחנתי שחלות פולציסטיות (יש לי שתי בנות לפני שידעתי)כעת מנסה להרות נטלתי איקוקלמין כדור 1 ל5 ימים ביצעתי מעקב זקיקים מספר פעמים לא היה ביוץ הרופא החליט לתת דופסטון לקבל מחזור 2 כדורים במשך 7 עברו 3 שבועות ועדיין לא קיבלתי השבוע איבחנו ציסטה עכורה אף פעם לא היה 1.מתי צריכה לקבל מחזור עם ציסטה כזו אפשר לקבל ? והאם זה ישפיע על סיכויים להכנס להיריון יכול ךהיות שבכל זאת היה ביוץ?

04/08/2017 | 18:52 | מאת: מוריה

שאלה נוספת שחלות פולציסטיות משהו מולד או משתנה בגוף והאם יש דרגות ?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה