דימום חריג לאחר תום הוסת

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/07/2017 | 19:27 | מאת: ענת

שלום רב, לאחר תום הוסת הסדירה החל אצלי דימום וגינלי מסיבי מאוד. נמשך כבר כ- 3 ימים. קבעתי תור לרופא נשים ולבדיקות דם. רופאת המשפחה נתנה לי מרשם לכדורי פרימולוט נור כדי לעזור בינתיים את הדימום. אודה לשמוע דעתך בנושא. האם אכן אמור לעזור? תודה

לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך בדיקתך, בדיקת אולטראסאונד ונכרות עם כלל הפרטים לא ניתן לסייע במקרה זה ללא בדיקה

29/07/2017 | 11:13 | מאת: ענת

בדיקת האולטרסאונד העלתה נתונים תקינים. אמנם קיים שרירן אך גודלו ומיקומו אינם מהווים בעייה ולא אמור ליצור דימום. ניתנה לי תרופת הקסקפרון במשך 5 ימים (אושפזתי בבי"ח), וגלולות פרוגילוטון להסדרת המחזור. כעת דימום מועט בלבד. בת 46, ועדיין לא ידועה סיבת הדימום, ומה יתרחש בחודש הבא... אשמח לשמוע דעתך.

יש צורך בהערכה יתכןויש מקום לביצוע ביופסיה מריריתצ הרחם והיסטרוסקופיה אבחנתית כאמור לא ניתן לייעץ ללא היכרות והערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה