קריעת מחיצה פנימית שיוצאת מהנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/07/2017 | 20:12 | מאת: נוגה

שלום, קיימתי יחסי מין דיי אינטנסיביים ולאחר מכן בשירותים שמתי לב שמן שתי רצועות קטנות יוצאות לי מהנרתיק והבנתי שמשהו נקרע. ניגשתי למיון שם הרופא אמר שמדובר בנפיחות ושזה יעבור. היו לי המון הפרשות בצבעים מוזרים וזה לא עבר וכשהלכתי לרופאת נשים אחרת היא אמרה שנקרעה לי המחיצה הפנימית, שזה לא משהו נחוץ ושזה בסדר וניתן להשאיר זאת ככה. שתי החתיכות הקטנות מחוברות בעצם לתוך הנרתיק והקצוות יוצאים ממנו. זה כל כך מציק לי מבחינת נראות ואסתטיקה ורציתי לשאול מה מומלץ לעשות והאם זה בעיתי רפואית? אם זה רק לא אסתטי מומלץ לעבור ניתוח? תודה רבה

לא ניתן להמליץ על ניתוח ללא הערכה ובדיקה באם נבדקת ונאמר לך שאין כל צורך בטיפול ובאםם מצב זה אינו מפריע לך אינני חושב שיש מקום לבירור נוסף למעט המשך מעקב רופאך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה