בדיקת אולסטראסונד

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/05/2017 | 14:19 | מאת: דליה

ביצעתי בדיקת אלוסטרסאונד וגינאלי בקרקעית הרחם אזור היפראקוגני/מסוייד בקוטר 16 מילימטר שחלות: ימנית אורך 20 מילימטר רוחב 24 ממ שמאלית אורך 26 ממ רוחב 40 ממ בשחלה CL בקוטר 20 ממ עם זרימה היקפית RI-0.44 זקיק בקוטר 12 ממ

שלום לך חשוב לדעת פרטים לגבייך לפני שניתן לסייע ממצא בחלל הרחם מחייה הערכה נוספת בדכ היסטרוסקופיה אבחנתי הנעשית במסגרת מרפאה ללא תורך בהכנה או בהרדמה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה