כריתת שחלה וחצוצרה בלפרסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/04/2017 | 18:41 | מאת: סיוון

שלום, לפני שבועיים וחצי עברתי ניתוח לכריתת שחלה וחצוצרה בלפרסקופיה בבי"ח פרטי. עד היום יש לי כאבים ודקירות סביב הטבור כשאני בתנועה, האזור שמסביב לטבור קשה והתחושה היא שצד שמאל של הבטן העליונה כאילו תפור,תפוס ודבוק לבטן. אין סימנים חיצוניים על הטבור. התחושות האלה לא היו קיימות כמובן לפני הניתוח. אני לא מעוניינת לפנות למנתח הפרטי. האם ייתכן שהניתוח הלפרסקופי גרם להידבקויות באגן? אציין שבמהלך הניתוח האגן נסרק ולא נמצאו מוקדים של הידבקויות. לאן עליי לפנות כדי לבדוק את הסיבה לתחושותיי? תודה מראש

שלום לך אינני יודע מדוע עברת ניתוח, מה היו הממצאים ומה הן כעת הממצאים בבדיקה ולכן באופן טבעי כדאי שתפני למנתח האחראי לא רק על ביצוע הניתוח אלא גם על המעקב עד להעלמות כלל התלונות את יכולה לפנות לרופא שלך המכיר אותך, למיון באם הכאבים עזים או לבדיקה עי מומחה בתחום כדאי להביא את דוח הניוח והתשובה הפתולוגית אשמח כמובן לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה