הסרת רחם ושחלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/10/2002 | 22:14 | מאת: ישראלה

דר' סוריאנו הנכבד ! אני מעונינת להסיר את הרחם והשחלות באמצעות לפרוסקופיה. נאמר לי כי אין באפשרותי לבצע זאת באמצעות לפרוסקופיה מאחר ועברתי בעבר פתיחת בטן לשם הסרת מיומות מחוץ לרחם. נודע לי כי בארה"ב ניתן לבצע זאת ומישהי אכן עשתה זאת למרות שעברה שני ניתוחים קיסריים. הייתי מעונינת לדעת האם ניתן לבצע זאת בארץ ואם כן היכן ועל-ידי מי. אשמח לקבל אינפורמציה מנחה בנושא. בתודה מראש

אנא התקשרי אלי ואשמח לסייע לך (הקישי על מנהל הפורום לקבלת פרטים)

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה