טיפות

דיון מתוך פורום  רשתית

01/02/2013 | 08:45 | מאת: משה

שלום רציתי לישאול לגבי כול סוגי הטיפות נגד אלרגיה לעין 1.האם משהו מהן נספג בתוך הרשתית או זגוגית העין כשמזליפים? או שרק בלחמית 2. האם יש סיכונים שטיפות כאלה יכולות לפגוע ברשיתית או בראיה למישהו שיש לו ראיה 6/6 ? תודה רבה .

שלום משה אכן יש ספיגה של הטיפות לתוך העין. יש טיפות הניתנות כדי לטפל בבעיה תוך עינית. כל תרופה המיוצרת ומשווקת לשימוש בבני אדם נבדקת בתקנות משרד הבריאות בארץ, FDA בארה'ב וכו. לכל חומר יש תופעות לוואי אפשריות. אני איני מכיר מקרה או מנגנון היכול לתמוך בשאלתך, אך תיאורטית הכל אפשרי..... אם יש לך ספק גש לרופא העיניים.

מנהלי פורום רשתית