בבקשה עזרתך

דיון מתוך פורום  רשתית

06/05/2013 | 17:18 | מאת: יונית

שלום רב, הייתה לי דלקת ויראלית בעין שמאל , הדלקת עברה והשאירה כתמים סביב הקרנית הרופא נתן לי להשתמש בגנטיל לחודש , האם כתמים אלה גומרים להרגשת דקירות בשתי העיניים ולא רק שהייתה נגועה בדלקת ? מעין תחושת משהו בעין שבאה וחולפת? והאם זה יעבור ? וכמה זמן בערך הדבר המציק הזה נמשך... אני ממש סובלת אודה לעזרתך...

שלום יונית איני בטוח מהם הכתמים. אולם תחושת הגרוי נגרמת על ידי יובש, קרוב לוודאי, וזו הסיבה לשימוש המומלץ בתחליפי דמעות כמו ג'נטיל.

מנהלי פורום רשתית