קרע ברישתית

דיון מתוך פורום  רשתית

26/04/2013 | 18:27 | מאת: יוחאי

שאלתי כבר אבל לא קיבלתי תשובה מסיבה לא ברורה כניראה לא שמת לב או משו אז אני אשאל שוב..ישלי רישתית דקה ומספר גבוה והיה לי חור כבר פעם אחת...רציתי לשאול אם יש השפעה אם אני רץ עם משקל על הגב מאשר בלי משקל על הגב על הרישתית אם זה יכול לקרוע אותה?ואם כן כמה משקל?ומאיזה משקל בערך זה סיכון גבוה שהרישתית תיקרע??

יוחאי שלום, הסיכון הוא מטלטלות ומכות. לאו דווקא משקל. וכמובן, סטאטיסטית הסיכון מוגבר לקרע נוסף. בברכה, ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום רשתית