התלבטות לגבי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  רשתית

30/09/2016 | 18:59 | מאת: דוד

שלום וברכה עברתי לפני שנה ניתוח לאיחוי שני קרעים ברשתית לייזר לאחר הניתוח נשארו הזבובים והנקודות השחורות הצפות באותה עין יש לי קרטרק שאלתי האם רצוי שרופא מומחה רשתית ינתח את הקטרקט לאור הקרעים שאוחו בעין או שהניתוח זה בתחום רופא מומחה קטרקט אני מאד חוששת כי העין עברה כבר ניתוח לייזר תודה על ההתייחסות

שלום ניתוח הקטרקט יכול להיעשות על ידי מומחה קטרקט בהצלחה יתירה יש תמיד סיכון קצת לבעיות רשתית - ללא קשר למנתח

מנהלי פורום רשתית