השתלת תאי גזע בעיניים עקב מחלת RP

דיון מתוך פורום  רשתית

05/09/2016 | 13:12 | מאת: raz levi

שלום. אמא שלי תעבור בעוד שבועיים השתלת תאי גזע ( לא יודע אם אלו תאים עובריים) בעניים בפלורידה ארצות הברית עקב מחלת RP. הקליניקה בה היא תעבור את ההשתלה ביקשה שלאחר הניתוח אמא תהייה במעקב אצל רופא עיניים המתמחה ברשתית. קופות החולים וגוגל אינם יודעים לכוון אותי לרופא/ה המתמחה ברשתית. אשמח לעזרה/המלצה לרופא או שניים. תודה רבה רז

12/09/2016 | 22:19 | מאת: טל

לך לדר' ניצה גולדנברג כהן, עובדת בנארא ברמת גן. אין עליה. רופא עיניים רגיל של הקופה לא ידע מה לעשות עם מקרה כזה. אבל אולי ההפניה שלו תקצר תהליכים. בהצלחה.

30/10/2016 | 09:12 | מאת: רותי

חמתי סובלת מהיפרדות רישתית ולא רואה כלום אין מענה בארץ איזה רופא הפנה אותה לניתוח בחו"ל ?

05/06/2017 | 20:47 | מאת: אייל

האם השתלת תאי גזע עוזרת

מנהלי פורום רשתית