צילום כלי דם פלורוסצין

דיון מתוך פורום  רשתית

20/06/2016 | 19:27 | מאת: ריהאם

יש לי בעיה בעין ימין - רוב הזמן אני רואה מסך לבן - שלח אותי הרופא לבדיקה (פענוח צילום קרקעית עיניים לא מצמיד / צילום כלי דם פלורוסצין) בתשובה שקיבלתי כתוב שהתלונות הן : FA BE MILD NPDR FLAT MACULA והאבחון שלה : OBSERVATION - PATIENT UNDER OBSERVATION הרופא חושד בהיפרדות רשתית מה המשמעות של התלונות ומה משמעות האבחנה? ומה המשמעות של היפרדות הרשתית?

שלום ריהאם האבחנה הכתובה אומרת שיש פגיעה קלה ברשתית העין בשל סוכרת לא הפרדות רשתית

מנהלי פורום רשתית