גורם להיפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

02/12/2015 | 12:52 | מאת: אריק

שלום, אני בן 33 ועברתי מספר היפרדויות רשתית בעין ימין ולייזר עקב קרעים בעין שמאל. לצערי אני עדיין רואה ברקים בשתי העיניים. נאמר לי כי ההיפרדות והקרעים נבעו מלטיס בהיקף. יש לציין כי מספר המשקפיים שלי אינו גבוה כלל (3-4) שאלתי היא האם רופא יכול לראות בבירור כי היפרדות הרשתית נגרמה בגלל לטיס בהיקף או שיכול להיות שהגורם הוא סוכרת,לחץ דם והרופאים שבדקו אותי פשוט לא ראו זאת? יש לציין כי אני מטופל אצל רופא עליו הרב פירר והוא מאוד מנוסה בתחום לפי השמועות. תודה

שלום אריק לא ניתן לדת בוודאות יש גורמים שכיחים להפרדות רשתית - לטיס הוא אחד מהם סוכרת יכולה לעשות זאת - רק אם יש ממצאים התומכים בכך - זאת רואים בבדיקה יתר לחץ דם אינו גורם להפרדות רשתית.

מנהלי פורום רשתית