הטרוכרומיה

דיון מתוך פורום  רשתית

28/11/2015 | 02:19 | מאת: ויקי

שלום אני בת 19, יש לי עיניים כחולות , בריאות , כשבדרך כלל הסתכלתי עליהם תמיד הם היו כחולות , אבל היום הסתכלתי עליהם טוב טוב ופתאום ראיתי מסביב לעיניים שלי לרוב יותר בעין שמאל שנוצרה לי קשתית צהובה , הבנתע מהאינטרנט שקוראים לזה central heterocromia והיא יכולה לקרות במבוגרים . אז אצלי זה ממש קצת וחלקי אמצעי , אבל השאלה פה היא אם יש לי את זה זה עכשיו יתרחב הצהוב הזה באמצע ? ואולי עינים שלי ישנו צבע? או שככה זה ישאר תמיד ? בלי לזוז ? תודה רבה !

שלום ויקי מדובר בהצטברות פגמנט... אין לדעת כמה ייצטבר ומתי יפסיק... מצטער

מנהלי פורום רשתית