זריקת ELEA וAVISTIN/

דיון מתוך פורום  רשתית

15/10/2015 | 18:46 | מאת: paule

שלום, יש לי AMDבעין ימין ואני בת 57.אני מטופלת בהדסה ,קיבלתי שתי כ4 פעמים AVISTIN בהפרשים של חודש, לא היה שינוי לטובה או לרעה,התחלתי 4 זריקות ELEA בהפרש של חודש וחודש וחצי ושתיים נוספים (סה"כ 6) בהפרש של חודשיים,קיבלתי את האחרונה שלשום ועדיין ללא שינוי שמבחינתי בסדר. הרופא החליט לחזור לAVISTIN בעוד חודשיים. השאלה האם טוב לחזור לAVISTIN והאם אצטרך חזור להפרשי זמן של חודש או יותר? תודה, paule

שלום ההחלטה תלויה רבות בנתוני הצילום והראיה לא חושב שנכון להחליט בפורום סימכי על המטפל שלך....

17/10/2015 | 20:54 | מאת: paule

תודה, ברור שלא התכוונתי להחלטה אבל הייתי רוצה לשמוע עוד דעה.אני מבינה שחשוב לראות צילומים.תודה

מנהלי פורום רשתית