אימון כושר

דיון מתוך פורום  רשתית

12/10/2015 | 14:08 | מאת: דרור

אני בן 39 עם היסטוריה של קרעים ברשתית אשר טופלו בלייזר , אתמול הייתי אצל רופאת העיניים שלי היא בדקה ומצאה כי באחת העיינים יש דימום נקודתי קטן - בשעה 10- אחורית ,מה שעשיתי כרגע זה הפחתתי את רמת האימון והוא הפך להיות פחות אינטנסיבי , עושה אירובי על הליכון בהליכה נורמלית , כפיפות בטן , ואולי משקולות עד 20 קילו , כמו כן אני ישן בזוית של 45 מעלות , שאלתי האם הפעולות שעשיתי כרגע נכונות ? ואם אכן הדימום הוא מאוד קטן תוך כמה זמן ממוצע הוא ישקע מעצמו ?

12/10/2015 | 16:26 | מאת: דרור

בהמשך לדברי הקודמים הבדיקה לא העלתה קרעים חדשים בשעה עשר או בכל מקום אחר , יכול להיות שמשהו פשוט קרה או נסחב קצת כדברי הרופאה ,

שלום דרור כל עוד אתה במעקב ואין קרעים ברשתית או הפרדת רשתית - נשמע נכון הכי חשוב להמנע מטילטול (ריצה. קפיצה, איגרוף וכ'ו).

מנהלי פורום רשתית