אווסטין

דיון מתוך פורום  רשתית

21/08/2015 | 23:21 | מאת: רבקה

בעלי מקבל זריקות אווסטין עקב שטף דם פנימי בעין ימין שגרם לו לאבד את הראיה באותה עין. הוא סובל מסכרת שמתבטאת בעיניים כבר שנים רבות. הוא עבר כבר 2 זריקות אווסטין שלא עזרו. הוא עדין לא רואה דבר באותה עין. כמה זריקות הוא צריך לעבור? מה עושים במקרה והזריקות לא עוזרות?

שלום רבקה לא תמיד יש פיתרון לכל בעיה ... אולם היום יש וודאי יותר אופציות לטיפול מבעבר. לרוב מתחילים במנת פתיחה של 3 הזרקות ומעריכים המצב... יש אנשים המקבלים עשרות ... לעיתים יש התוויה להחליף התרופה אם ממש אין שיפור או אף החמרה למרות הטיפול

מנהלי פורום רשתית