היפרדות זגוגית ושדה ראיה

דיון מתוך פורום  רשתית

18/08/2015 | 09:34 | מאת: רפאל

שלום ד"ר בלפר , בשנתיים אחרונות אני רואה 2-3 גופים צפים קטנטנים . מאז נבדקתי אצל רופא עיניים לפחות 3 פעמים אצל 2 רופאים שונים שאמרו שהעיניים בריאות כולל הרשתית והכל בסדר גמור . בדיקה אחרונה לפני כחודש . שמתי לב כשאני עוצם עין אחת אז בעין שמאל אני לא רואה 100% אלא ההרגשה ששדה הראיה פחות טוב ולא נוח לי להסתכל כך הרבה זמן . האם הבדיקות נותנות תמונת מצב מעמיקה ? ומה ניתן עוד לעשות ? תודה רבה

שלום רפאל מדובר בחלקים לא שקופים בג'ל העין (קרוי בעברית - זגוגית). הם אינם בעייתים בעיקרון. חשוב לנו לוודא שאין קרעים ברשתית - העלולים להוביל לאיבוד ראיה בעין. הסיוי לכך קטן מאד- ורק על ידי בדיקת רופא עיניים ניתן לשלול זאת אם י בעיה בשדה הראיה ניתן לבצע בדיקת שדה ראיה רישמית.... מציע לך להיבדק שוב בהקדם.

מנהלי פורום רשתית