מצב

דיון מתוך פורום  רשתית

08/07/2015 | 15:30 | מאת: ציפי

שלום ד"ר בלפר ברצוני לשאול, תוך כמה זמן מיום איחוי קרע ברשתית בלייזר אפשר לקבוע שהפעולה הצליחה? מתי ההצטלקות מגיעה לשלמותה? האם עלולה להיות הפרעה בראייה? ועוד משהו: לעתיד - האם באורח טבעי, מישהו שעבר איחוי רשתית בלייזר, מוגבל באיזושהי פעילות כגון שחייה, מכון כושר, צעידה, פילאטיס, כיפופים למיניהם וכו'?? תודה ציפי

שלום ציפי. צלקת טובה אחרי כחודש. ההערכה היא לא תמיד קלה באופן קליני, לכן יש פעמים בהם צריך עוד לייזר... אין הגבלה לטווח הארוך, אלא עד להשלמת ההצטלקות. בברכה, ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום רשתית