אישונים לבנים בצילום עם פלאש

דיון מתוך פורום  רשתית

26/05/2015 | 19:25 | מאת: צליל

שלום רב, שמי צליל ואני בת 40. אני די מודאגת מכיוון שלפני כמה ימים צולמתי במצלמת האייפון עם פלאש והאישונים שלי בשני העיניים היו לבנים. יש לציין שצילמו אותי בכמה זויות שונות ובכולן העיניים שלי היו עם עיגולים לבנים (כמו עיני חתול) ולא אישונים אדומים. קראתי קצת וראיתי מאמרים שהדבר יכול להעיד על גידול סרטני או בעיה מסוכנת אחרת אבל הדבר צויין רק בילדים. האם הדבר נכון גם במבוגרים? האם זו אכן בעיה מסוכנת? ממה זה יכול לנבוע? האם עליי לגשת לבדיקות? תודה רבה על העזרה...

צליל שלום, מציע לגשת לבדיקה - אם כי בגילך זה כנראה לא מסוכן בברכה, ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום רשתית