פזילה אחרי ניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  רשתית

14/04/2015 | 15:49 | מאת: אלי

לפני חודשים עברתי ניתוח קטרקט בעין שמאל, ואתמול אובחנתי כסובל מהיפרדות רשיתית בעין שמאל. נותחתי, עברתי ויטרקטומיה והחדרת גז. אני כבר 24 שעות לאחר הניתוח ויש לי פזילה לכיוון האף (פנימית) בעין. לא הצלחתי להבין מהרופאה שניתחה אותי במה מדובר ואם יש בעיה. ברצוני לשאול, ממה המצב יכול להיגרם? האם נזק לשרירים של העין? פגיעה עצבית? משני להרדמה? נקבעה לי ביקורת לעוד שבוע. האם זה זמן סביר או צריך להקדים את הביקורת עקב הפזילה? תודה!

14/04/2015 | 16:00 | מאת: אלי

מהם הסיבוכים של ניתוח ויטרקטומיה +החדרת גז עקב היפרדות הרישתית (ללא מעורבות של המקולה) ולמה צריך להיות ער? שוב תודה!!!

מנהלי פורום רשתית