צילום fa

דיון מתוך פורום  רשתית

26/02/2013 | 12:10 | מאת: ליאור

שלום אני בן 26 .לפני כחודשיים התגלה אצלי אובאיטיס בשני העיניים.לאחר טיפול עם טיפות המצב השתפר .כעת יש לי תור למרפאת עיניים לביקורת בעוד כ שבועיים , והרופאה ביקשה ממני תוצאות fa עם פלורסציאן לביקורת .כעת קיבלתי את התוצאות והן אומרות: עין ימין -מוקד דלף פריפוביאליים ודלף מאוחר מהדיסקה עין שמאל -תמונה דומה של מוקד דלף פריפוביאליים ודלף מאוחר מהדיסקה מוקדי מיסוך מול הקוטב האחורי המתאימים ל floaters . האם פסוידופקיה? האם יש לפנות באופן דחוף למרפאה או שניתן להמתין עם זה שבועיים?

לאור העובדה שיש שיפור, כדבריך, ושמדובר בדלקת כרונית בתוך העיניים, הייתי מחכה עד לביקורת. התיאור של הצילום אכן מתאים לאבחנה. המשך בטיפול באדיקות. בכל החמרה או שינוי הייתי כן פונה לבירור/ בדיקה נוספים

מנהלי פורום רשתית