הזרקת אבסטין לעין

דיון מתוך פורום  רשתית

22/02/2015 | 22:05 | מאת: יבגני

בן 68 בריא בדרך כלל, ללא סוכרת, לחץ דם מאוזן. לאחרונה התגלתה חסימת וריד בעין שגרמה לדימום ובצקת ברשתית וירידה חדה בריאה בעין המדוברת. הוחל בסט של 3 זריקות חודשיות. א. אם לאחר 3 זריקות יימצא שהראיה חזרה לנורמה אבל עדיין רואים דימום בבדיקה חזותית ו/או בצילום OCT, האם צריך להמשיך בזריקות ? ב. אם בגמר הסט ו-4 חודשים ממועד הזריקה הראשונה הראיה מגיעה ל-7/6 במקום 6/6 לפני הארוע, האם יש סיכוי וכדאיות לשיפור הראיה ע"י ביצוע הזרקה/הזרקות נוספות ?

שלום יבגני אני חושב שתשובות לשאלותיך יכולות להינתן רק בזמן אמת, על פי התגובה לטיפול והממצאים.... יש יותר מידי משתנים למתן תשובה וודאית. מצטער

מנהלי פורום רשתית