ניוון רישתית

דיון מתוך פורום  רשתית

15/12/2014 | 18:18 | מאת: דנה

התגלה אצלי בעין השמאלית ניוון רישתית רטוב. קיבלתי כבר 3 זריקות לוסינטיס יש שיפור אך יש לי הפרעות בראייה , אני בולעת 2 כדורים כל יום אופטי סייף ויטמינים לשמירה על העין הימנית. האם יש דרך נוספת לשמור על העין הימנית כדי שחלילה לא תעבור למצב רטוב?? והאם יש מצב שהפרעות בעין השמאלית יעברו בהמשך הטיפול בזריקות. אני בת 62 והמחלה התגלתה בתחילתה

שלום דנה נשמע שקיבלת את כל המידע וההנחיות למניעת החמרה של המחלה. נוסיף לכך מעקב צמוד ומנוסה. המחלה לא ממש נתגלתה בתחילתה - כי היא כבר רטובה.... כנראה רק החלה להיות בשלב זה... ואילו חדשות טובות

18/12/2014 | 16:53 | מאת: דנה

למה אתה מתכוון החדשות הטובות??? אני מודאגת מאוד מהעתיד י. האם יש מצב שיהיה בסדר??

מנהלי פורום רשתית