היפרדות זגוגית

דיון מתוך פורום  רשתית

04/12/2014 | 00:00 | מאת: רחל

לפני חודשיים חלה אצלי היפרדות זגוגית בעין אחת ולמרות שעברו כבר חודשיים עדיין יש לי ברקים והבזקים בזווית השמאלית של העין. נבדקתי כבר פעמיים ע"י רופא עיניים ונאמר לי שהרישתית תקינה. 1. האם הימשכות הברקים כבר חודשיים אחרי ההיפרדות מעידים שהרישתית עדיין בסכנה ? 2. האם התעמלות הכוללת תנועות ראש לכל הצדדים, מעקב עם העיינים אחרי תנועות הראש, פיתולי גוף ותרגילי התעמלות נוספים רגילים מותרים לי ולא מגדילים את הסיכון אם קיים.

שלום שולה קשה מאד להבחין היכן מתחילה ונגמרת ההפרדה בין הזגוגית השקופה לרשתית. מאד ייתכן שהתהליך נמשך כבר חודשיים ורצוי להיות עירנית יותר. אין כל כך בעיה עם התעמלות שאינה מובילה לזעזועים..... לא ריצות ארוכות, רכיבה אתגרית, באנג'י, איגרוף וכיו'ב

מנהלי פורום רשתית