חוטים שחורים ונקודות

דיון מתוך פורום  רשתית

06/10/2014 | 22:18 | מאת: שרון

שלום דוקטור, מזה זמן רב שיש לי תופעה של חוטים מרחפים ונקודות שחורות. נבדקתי אצל 2 רופאי עיניים שונים ושניהם לא ראו שום דבר (אחת מהם עשתה לי את הרחבת האישונים עם הטיפות והעדשה המלחיצה הזו בתוך העין). ראייתי ברוך השם טובה (6-6). אמרו לי הרופאים ש-"זה מה יש". שזה לא מסוכן אבל זה מה יש. שאלותיי הן: 1. האם באמת זה לא מסוכן (הכוונה עלול להחמיר עם השנים)? 2. הבנתי שיש תרופה שנקראת Serrapeptase ? היא יעילה במקרה שלי? 3. ולגביי הניתוח Yag לייזר? האם מדובר בפיתרון? ועד כמה הוא יעיל ועד כמה הוא בטוח? תודה רבה!

שלום שרון אכן - זו הדיעה הרפואית הרווחת אין מה לעשות - ומתרגלים בעיקרון - הטיפול התיאורטי לא שווה את הסיכון לא שמעתי דבר על Serrapeptase - הוא יותר קשור לכאב ודלקות....

מנהלי פורום רשתית