פלוטרים

דיון מתוך פורום  רשתית

18/09/2014 | 21:06 | מאת: דניאל

שלום, ביצעתי בדיקת oct , ולאחר מכן נבדקתי בדיקת מעקב שיגרתית אצל רופא עיניים (היה לי אובאיטיס לפני שנה). הכל היה תקין, אבל למחרת התחילו לי פלוטרים. כבר 5 ימים שהפלוטרים קיימים. הבדיקה כאמור היתה תקינה, אז מה קרה? האם זה בגלל הטיפות להרחבה, או בדיקת ה-oct? מה צריך לעשות כדי שזה יעבור? תודה

שלום דניאל לא הבדיקה ולא טיפות ההריבה יכולים לגרום לתופעה של משהו מרחף מול העיניים. זה יכול לקרות (וקורה הרבה) להמון אנשים ללא סיבה מיוחדת- שינויים בצפיפות הג'ל הממלא את חלל העין. אצלך יש סיבה והיא אובאיטיס- זוהי דלקת תוך עינית היכולה להתעורר מידי פעם.

מנהלי פורום רשתית