חור ברשתית וניתוח לתיקון הראיה

דיון מתוך פורום  רשתית

07/07/2014 | 11:58 | מאת: טליה

שלום ד"ר בלפר, לפני כ-9 שנים עברתי ניתוח לייזר לתיקון חור ברשתית בעין שמאל. אני סובלת מקוצר ראיה -7.5 ויש לי גם צילינדר. מאז אני במעקב תקופתי אצל רופא עיניים ולא הופיעו חורים נוספים. האם להמלצתך יש לבצע בדיקה אצל מומחה רשתית בטרם פונים לניתוח לתיקון הראיה בלייזר? האם יש אפשרות במהלך בדיקות ההתאמה אצלכם לעשות זאת? תודה רבה

שלום טליה ניתוח לייזר להסרת משקפיים אינו מהווה גורם סיכון לקרעים ברשתית. לייזר לרשתית - "מרתך אותה" ומחזקה למקומה- מקטין הסיכוי להפרדות. בכל בדיקת התאמה נבדקת הרשתית ביסודיות....

מנהלי פורום רשתית