קרע ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

01/07/2014 | 22:28 | מאת: שגיא

שלום רב בעקבות טראומה אובחנה אצלי קרע פרסתי ברשתית עם דימום. עברתי בביה"ח פעמיים לייזר לפני כ שבועיים. יומיים אחכ ניבדקתי - ללא הפרדות רישתית, סהכ טיפול שעבר טוב. מאז אני רואה כמו קווים שחורים, ולעיתים כמו עכירות, לציין שנבדקתי שוב ע"י רופא עיניים שלא איבחן דבר.. האם זה נורמאלי תופעות כאלו וכמה זמן זה יימשך? האם צריך לעשות עוד משהו? זה נורא מציק.. תודה רבה על עזרתך

שלום שגיא עליך להבין ולהודות על טיפול הלייזר שקיבלת. ייתכן מאד וטיפול פשוט זה הציל אותך מהפרדות רשתית העשויה (למרות ניתוח או כמה מוצלחים) להיגמר בעיוורון. הקווים הם כנראה עכירויות בג'ל העין. ייתכן וייספגו וייתכן שלא- בכל אופן בדרך כלל המוח מתרגל אליהם.... ושמים לב פחות ופחות.

מנהלי פורום רשתית