קרע ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

21/02/2013 | 20:17 | מאת: דן

אני בן 67 אתמול בבקר נקרעה /התנתקה הרשתית. בבית החולים עברתי טיפול בגז, שלאחריו נאמר שיש עדין נוזל. הבקר בוצע טיפול בלייזר, שלא הניב תוצאות. אני צריך לחזור לביקורת בראשון, לצורך קביעה האם יש צורך בניתוח. נאמר לי שבמידה וצריך ניתוח הוא חייב להתקיים תוך שבוע, האם נכון? ואם כן למה. האם אפשר לקבל המלצה על מומחה בתחום. תודה

שלום דן יש לי הרושם שאתה כבר מטופל על ידי מומחה. שכן אלו שלבים מקובלים בטיפול בהפרדות רשתית. הטיפול אינו "אינסטנט", ודורש סבלנות ומעקב. בעיקרון, אם הרשתית נפרדת חלק מתאי הראיה אינם מקבלים מספיק אספקת דם (חמצן ומזון) ויכולים לתקפד פחות טוב. לכן מקובל לנתח בהקדם (לא חרום, אבל בהקדם). בהצלחה

מנהלי פורום רשתית