בדיקת OCT

דיון מתוך פורום  רשתית

02/06/2014 | 18:01 | מאת: שרה

שלום שמי שרה ועברתי בדיקת או סי טי ואני אשמח לדעת את הפיענוח למסמך שצורף : עין ימין -שקע פוביאלי תקין מעל ארקדה עליונה מוקדי הרמה של ה RPE ומעט דרוזן ללא נוזל. עובי הרשתית המוקולרית מגיע ל 276 מיקרון (ספקטרליס) עין שמאל- תת-מוקולרית הרמה כיפתית של ה RPE ללא עדות לנוזלים. עובי הרשתית המוקולרית מגיע ל 307 מיקרון (ספקטרליס) מה זה אומר?

שלום שרה חובה לפענח צילום יחד עם המידע מהסיפור והבדיקה הרפואית. בעיקרון - יש נוזל מתחת לרשתית יכולות להיות לכך מספר סיבות מציע לך לגשת לבדיקה

מנהלי פורום רשתית