קרע ברשתית עין ימין

דיון מתוך פורום  רשתית

06/01/2014 | 15:52 | מאת: עדינה

לפני כארבעה חודשים חוויתי קרע ברשתית. בתחילה אובחן במיון עיניים דימום בזכוכית ובבדיקה יות מעמיקה אובחן קרע ברשתית. עוד באותו יום טופלתי בלייזר רשתית. ההיסטוריה של העין היא ארוכה תחילה עברתי ניתוח קטרקט ואני סובלת מלחץ תוך עיני משתמשת בטראבתן. השאלה שלי יש לי עכירות בעדשה של עין ימין והרופאה אמרה שיש אפשרות לבצע לייזר על מנת לנקות אותה, האם העין יכולה להינזק כתוצאה מהלייזר?? פעל שמעתי שכן אני קצת חוששת אודה לתשובתך!!

שלום עדינה אכן יש סיכונצ'יק בלייזר יאג היכול לזעזע את הרשתית ולגרום שור לקרע. מצד אחד זהו סיכוי קטן מאד! ומצד שני, הטיפול מאד יעיל ומשפר את הראיה. ככלל- נראה שיש הרבה יותר סיכוי לשיפור עם הלייזר מאשר פגיעה. אין 100%......

מנהלי פורום רשתית