תיקון חורים ברשתית על ידי לייזר

דיון מתוך פורום  רשתית

26/12/2013 | 19:43 | מאת: דני

שלום רב, אמי בת 65, הלכה לפני שבועיים לרופא עיניים לביצוע תיקון חורים ברשתית על ידי לייזר. לאחר שהרגישה כאבים, פנתה לרופא עיניים אחר שאמר לה שנותרו חורים ושיש צורך בתיקון. אמי חזרה לרופא הראשון בשנית לצורך תיקון, והיא עברה את הטיפול בלייזר היום בבוקר. באותו הערב, יצאה אמי להליכה, ולאחר 10 דקות, הרגישה לחץ גדול בעין והיא הפסיקה את ההליכה. שאלתי היא, האם היא צריכה לפנות לרופא בדחיפות, או שמא המדובר בתופעה טבעית שאינה דורשת בירור. תודה, דני

שלום איני מוצא קשר בין הדברים. חור ברשתי או טיפול הלייזר לא אמור לכאוב. הייתי מציע לגשת לבדיקה מחמת הספק

מנהלי פורום רשתית