חורים ברשתית בעין שמאל

דיון מתוך פורום  רשתית

17/12/2013 | 20:15 | מאת: בת-שבע פסטינגר

לד"ר נדב, תודה רבה על התיחסותך. האם אתה מכיר מרפאה בה ניתן לעשות את הטיפול באופן פרטי בהקדם האפשרי? בסורוקה אין תורים פנויים לפחות עד תחילת פברואר וגם אז לא מובטח לי תור בשלב זה.

שלום כנראה לא הבנת את האפשרות שזה דחוף או שאני לא הבנתי טוב הפרטים חובה לברר אם דחוף- או על ידי בדיקה חוזרת או התייעצות עם הרופא שבדק אותך. אם זה דחוף - יכול להיות מטופל בסורוקה דרך המיון או במרפאה המחוזית בבאר שבע. איני מכיר מקום פרטי בבאר שבע עם טיפול כזה - יש בוודאי במרכז.....

מנהלי פורום רשתית