טיפול לייזר לחורים ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

16/12/2013 | 19:57 | מאת: בת-שבע פסטינגר

מזה יומיים הנני סובלת מחוטים שחורים לפני עין שמאל. בבדיקת עיניים נמצאו 2 חורים ברשתית עין שמאל. נתבקשתי לערוך טיפול לייזר בעין, אך אין תורים בסורוקה לפחות עד פברואר. האם המתנה של חודשיים שלושה לטיפול אינה יכולה להחמיר את המצב? האם יש מרפאה פרטית בבאר-שבע שבה ניתן לערוך את הטיפול בהקדם האפשרי? בתודה בת-שבע

שלום בת שבע מבאר שבע ממש לא (!) כדאי לחכות, אם החורים חדשים..... אם הם ישנים והטיפול הוא מניעתי - אולי זה בסדר. ראוי לשאול את מי שהפנה. בכל מקרה של ספק הייתי פונה שוב לבדיקה או אף למיון עיניים. אם המצב הוא הראשון שתיארתי - ראוי לטפל בהקדם אפשרי

מנהלי פורום רשתית