הבזקים בשעות האחרונות בעין ימין

דיון מתוך פורום  רשתית

31/10/2013 | 18:56 | מאת: יגאל ב.

בשעות האחרונות אני חווה הבזקים בחלק הימני קיצוני של שדה הראיה בעין ימין במיוחד בזמן נסיעה. ההבזק לא מופיע בעינים עצומות. ההבזקים מופיעים בסרות קצרות של 4-6 הבזקים הפוגה וחוזר חלילה בזמן נסיעה ולעיתים נדירות יותר במצב ניח. תנועת ההבזק היא מלמעלה למטה. לפי מאמרים שקראתי זה עתה לכאורה מדובר בהפרדות הרשתית. השאלה היא: האם התופעה מחיבת מיון מידי? או יכולה להמתין לביקורת רופא במהלך הימים הקרובים? עברתי ניתוח קטרקט בעין זו. אני בן 57 ומושתל כליה. אודה על תשובה מהירה. אפשרי גם לטל. 0544289713 בתודה מראש

שלום אכן מציע שתפנה בהקדם לחדר מיון. עכשיו. יש מתח על הרשתית וייתכן ויהיה קרע. כדי שלא יוביל להפרדות רשתית אני ממליץ על בדיקה דחופה.

מנהלי פורום רשתית