מהיפרדות זגוגית שמחמירה

דיון מתוך פורום  רשתית

18/10/2013 | 00:11 | מאת: יוסף

בעברי לפני ניתוח הלייזר היו לי מספרים גבוהים בשתי העיניים 10.25 10.00 ו2.00 cyl, אובחנתי עם היפרדות זגוגית, שככל שעובר הזמן היא מחמירה (מתרבים הזבובים בעיניים). האם יש לכך סימן המעיד על היפרדות רשתית, והאם הרשתית שנעשית דקה ומתוחה עוד יכולה לחזור לקדמותה במשך הזמן. תודה.

שלום ראשית - אין קשר בין מצב הרשתי והזגוגית לניתוחי לייזר להסרת משקפיים (המבוצע על הקרנית). לא בעד ולא נגד. הרשתית שונה בשל אותו שוני במבנה העין שהוביל למינוס הגבוה שמתואר. בכל מקרה הסיכון לקרעים והפרדות רשתית אינו קטן עם השנים. לכן כדאי להיות ערני וגם להיבדק בכל מקרה של ספק. בברכה, דר' נדב בלפר.

מנהלי פורום רשתית