הבזקים בעין ימין

דיון מתוך פורום  רשתית

09/10/2013 | 19:43 | מאת: אמירה

לפני כחודשיים בערך היה לי מין צל קטן בעיין ימין כמו יתוש זה לא עבר עדיין הייתי בבית חולים עם הפניית של רופאת המשפחה שם בדקו ואמרו שאין קרע ברישתית אבל בזמן האחרון יש לי הבזקים במיוחד זה קורה בליילה כמו ברק אפילו כמו אור כזה עם צבע כתום שאלתי מה זה יכול להיות אם אפשרי בבקשה תשובה מהירה תודה רבה אמירה חתן

מציע לגשת בדחיפות למיון / למרפאה לבדיקה. לשלול קרע או הפרדות רשתית

10/10/2013 | 22:34 | מאת: אמירה חתן

רציתי בקשה לשאול מה הטיפול אם במידה וייש קרע ברשתית או אוליי הפרדות ברשתית רציתי לציין שההבזקים שייש לי הם לא כול הזמן

מנהלי פורום רשתית