רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

04/10/2013 | 13:51 | מאת: אתי

שלום, אני בת 38 בריאה בדכ, מס' ימים אני רואה מטושטש, רואה אבל כאילו דרך צלופן, נבדקתיעי רופאת עיניים ששלחה אותי לצילום רשתית ומומחה לרשתית. לדעתה מדובר בציסטה ברשתית כתוצאה מלחץ נפשי, אם לא יחלוף אבוא לניתוח לייזר. ..העניין שעכשיו אני באמת לחוצה! אני פוחדת מרופא עיניים, אני לא מסוגלת לשבת רגועה או לאפשר לו לשים לי טיפות, אני מיואשת . אנא עזרה

שלום כל בעיה מלחיצה יכולה להיות או להראות חמורה יותר כשמוצאת מפרופורציה. נסי למצוא שקט נפשי - אולי אף בעזרת כדור הרגעה (אני איני מומחה בנושא- רק מציע) מה שתיראת יכול להיות מצבים שונים ברפואת עיניים - אולם נשמע שיש אפשרות שיחלוף מעצמו או עם טיפול - על כך את צרכה להיות שמחה, לטעמי

מנהלי פורום רשתית