סכיזיס

דיון מתוך פורום  רשתית

10/02/2013 | 20:08 | מאת: יעל

בתי בת 43 סובלת מסכיזיס כ-9 שנים. במשך כל השנם היא במעקב אצל רופא עיניים ונאמר לה שאין מה לעשות . עד היום לא נעשה למעשה כלטפול וכעת משחשה החמרה הלכה להתייעצות נוספת ונאמר לה שיתכן ויהיה עליה לעבור ניתוח. האם אוכל לקבל הסבר על איזה ניתוח מדובר? מה הסיכויים לעצור את ההתדרדרות? אני מאד מודאגת ואודה על תשובתך. תודה יעל

יעל שלום רב, סכיזיס אכן דורש מעקב. לרוב אינו מתקדם או מחמיר. לעיתים רחוקות כן- ואז דרוש טיפול. לרוב מדובר בניתוח, לעיתים בלייזר. הכוונה לעצור את התקדמות הבעיה לכיוון מרכז הראיה. בברכה, ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום רשתית