זבובים

דיון מתוך פורום  רשתית

10/02/2013 | 19:21 | מאת: נימי

שלום, אני בת 65. לפני כ-10 שנים התחלתי לראות "זבובים" ופניתי לרופאת עיניים שטענה שאין בעיה. (לפני כשנה אובחנתי כפוזלת וסובלת מחוסר מיקוד. לפני כשנה גם אובחן אצלי קטרקט התחלתי. אני מניחה שאין קשר בין הדברים.) האם אני צריכה להיבדק שוב בגלל ה"זבובים" שנחלשו במידת מה אבל לא נעלמו לגמרי? תודה.

נימי שלום רב, אלו כנראה עכירויות בגל העין. אינן מסוכנות אך חשוב לבדוק שאין קרעים ברשתית העין. כדאי להיבדק אחת לשנה. זה כנראה באמת לא קשור לקטרקט או לפזילה. בברכה, ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום רשתית