רשתית ומה שבתוכה

דיון מתוך פורום  רשתית

07/09/2013 | 14:22 | מאת: אורנה

לפני כשבועיים עברתי אירוע בעין, וזה קרה ממש אחר שהייתי בסוג של סטרס ונאלצתי להרים חפץ מאוד כבד. בתוך שניות החלו להופיע בתוך עין ימין שלי גשם של "נחשים" הלכתי ישר למיון והרופאה שבדקה אבחנה זליגה של נוזלים מהזגוגית ולאחר יומיים, שוב במיון התגלה קרע ברשתית שבסופו עברתי טיפול בלייזר. אני בתהליך של בדיקות אינטנסיביות אבל לא כל "הנחשים" ומטיילים להם עוד כמה. שאלתי היא, איך קרה לי האירוע הזה של קרע ברשתית?? האם זה באמת כתוצאה והרמת דברים כבדים??

שלום אורנה זה מסוג האירועים שקורים גם ללא הסבר לא מקובל לחשוב שהרמת משאות היא סיבה שכיחה לכך.

מנהלי פורום רשתית