בדיקת ראייה לאחרחשיפה ללייזר

דיון מתוך פורום  רשתית

02/09/2013 | 22:15 | מאת: יעל

בת 30 בראיה בדרך כלל. בבדיקה בוצעה הרחבת אישונים בטופס האבחנה בפירוט מקטע קידמי מצויין : CLEAR CORENA CLEAR LENS FLAT RETINA NORMAL DISC NO HOLES OR TEARS באבחנה : BLURRED VISION MACULAR SCARS ACCIDENT ; NOS מה זה אומר ?

שלום יעל המידע שאת מוסרת מנותק מתוכן. אני הייתי שואל את מי שבדק. בעיקרון - ואין לי ממש מידע מלא, אני מבין שיש צלקת במרכז הראיה לפי המילים macular scar

07/09/2013 | 22:38 | מאת: יעל

נחשפתי ללייזר מקולמט , 100MW למשך שנייה אחת. חשה שיש כתם שחור בקוטר של 2 מילימטר

מנהלי פורום רשתית