עובי הרשתית המקולרית

דיון מתוך פורום  רשתית

16/08/2013 | 13:34 | מאת: אמיר

שלום, אבי (כבן 60)עבר ניתוח חגורה בעין ימין עקב קרע ברשתית. לאחר התיקון הוא ראה בצורה תקינה אך החל לגדול קרום. הקרום נשאב על ידי מזרק. לאחרונה הוא עבר ניתוח נוסף באותה עין של קטרקט ותיקון ראיה. נכון להיום בעין שמאל הבריאה עובי הרשתית המקולרית הוא 266 מיקרון ואילו בעין ימין שעברה את הניתוחים עובי הרשתית המקולרית הוא 346 מיקרון. בעין ימין הוא רואה נכון להיום 6/12. האם ישנה אפשרות לא לנתח יותר את העין והיא תתקן את עצמה ?

שלום אמיר נסיון חשוב למצא מידע נוסף. הבעיה היא שחסרים המון פרטים, ומונחים שאתה מתאר לא כל כך נכון, וקשה לי להעדיך אפילו מה לענות. מה שאתה מתאר הוא שהראיה היא 6/12... אחרי ניתוח הפרדות וקרום - זה כבר ממש תוצאה יפה מאד. כדאי להתייעץ עם מי שממש בדק אותו ואת תיקו הרפואי.

מנהלי פורום רשתית